Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det överdrivna i snällhet




det är inte den snälla människan
man saknar och längtar efter
det är den som rört en
som man blivit berörd av
ibland för hårt
det är mysteriet




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-29 19:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lönnsirap är en sak
Kryddstark smörgås
En annan!
:)
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP