Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

b




den bärande tanken
om att känna sig buren

inte som ett bär

inte på en bår

inte som i "han bor"

inte sitta i bur

mer som att nån ber

inte för att den bör

bara bär
för den själv blivit buren




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-30 22:20



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Åh, så fint uttryckt...!
2016-12-01

  Onomatoprofet VIP
Bara bra
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP