Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man talar om kärlek

Aldrig är kärlek så vackert, som på film.
Aldrig är regn så romantiskt, som vid slutscenen, där olyckliga älskade upptäcker att dem älskar varandra.
Aldrig är känslorna, så dramatiska som när dem kommer ut i fantastiska låttexter, som träffar dig mitt i prick.
Aldrig är ett hjärta så krossat, som när på en teater, när huvudpersonen slänger sig på golvet och gråter.
Aldrig är tomrummet så ekande, efter dig, som när en tavla föreställande ett hav, tas bort från min vägg.
Aldrig har orden i "Det handlar om dig" varit vackrare än nu.




Fri vers av Johanna. Siljeström
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna. Siljeström