Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen du "negativa tänkande"




är den eländiga eran över
med det tillgjorda
livsfientliga
positiva tänkandet

det som avgränsade
begränsade
definierade
vad man kunde tala om

nu ska vi lära oss tänka negativt
men beteckningen är missvisande
vi ska ta tillbaka
sanningen om lidandet

det att vara människa
att vara medveten om
och vänta på döden
medan vi lever




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-25 08:46



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Eftersom sämre blivit bättre och bättre sämre kan det alltid bli bättre eller sämre.
2017-01-26

  Onomatoprofet VIP
jag tänker positivt. Åkesson och AKB har lovat varandra evig trohet, Donald bygger "the great wall", kan det bli bättre?
2017-01-25

  Staffan Nilsson

Positivt tänkande brukar vara Bara du vill så kan du: alla som svälter, går under på andra vis, har sig själva att skylla.
Positivt tänkande är destruktivt.

2017-01-25

    jaybird
"det tillgjorda
livsfientliga
positiva tänkandet"

"vi ska ta tillbaka
sanningen om lidandet "

Du vänder på stenarna på ett föredömligt analytiskt sätt. Bravo.
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP