Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svenska köket

 

Rasism finns
vare sig vi vill eller ej
Titta på alla kvinns
som hatar manliga dig och mig

Kristna finns
men dör sakta men säkert ut
Den kristna Guden minns
när han inte fanns med i pengarnas bokslut

Muslimerna jublar
åt vår döende Gud
För dem är fortfarande Allah Akbar
nu förökar de fjädrarna i hans skrud

De nya låtsas-människorna
står här och tycker de är så bra
Men snart kommer de att minnas fornstora dar
och fler och fler kommer tycka att det inte är så bra

Vi ser redan nu sett de första svaren
gästerna har insett vikten av att bestämma
Vi har redan hört den första fanfaren
titta på valsedlarnas namn, till nästa val, det kan skrämma

Man ska ta seden dit man kommer utan att ställa till djävulskap
men tyvärr förlorar de goda till en minoritet
Tacksamhet är inte människans största egenskap
i rasismens tecken arbetar en elak minoritet för att bli en Auschwitz-majoritet

Någonsin hört ordet dum-snäll
borde inte existera men det gör det i alla fall
I invandringsfrågor törs vi om oss själva inte använda detta gnäll
men när det gäller en av våra egna som blivit lurad är det ett vanligt skall

Salt i maten
lite duger utan att smaken åker på kollisionskurs
Samma är det med välfärdsstaten
för mycket salt gör att restaurangen går i konkurs




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-02 06:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-02-02

    ej medlem längre
Så blir resultatet när svek och självbedrägeri får råda i maktens boningar!
Och dum-snälla får dyrt betala med ett förfallet land.
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP