Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser vi inte samma saker hända i Sverige idag? Fast "judarna" är inte judar utan långtidssjuka och långtidsarbetslösa ... Har inte de som redan har, fått det bättre, med bl.a. jobbskatte-, Rut- och Rotavdrag?


Är du Hitlers vän eller ovän?

 

Livet tär
på den som bär
På tunga saker
som gör livet osäkert

Det måste vi förstå
om vill vill påstå
Oss vara bra
annars är vi bara djävulsbarn

Inga ursäkter finns
för att din lins
Vägrar se svaret
på grund av egna begäret

Det måste din plånbok obligatoriskt kosta
om du vill hosta
Om något snällt
kom inte med något uppoffrande välgörenhetsgnäll

Ingen överlever på välgörenhet
alla behöver en grundtrygghet
Varför ska bara du ha alla spänn
är du Hitlers bäste vän




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-03 03:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej det finns inga ursäkter att kasta ut människor i utanförskap när man skriker om hur bra vi har det i Sverige.
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP