Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som i en James Bondfilm




jorden är ett barn
därför förstör vi den
fast vi vet det föder hopplöshet
men vi är influgna hit för att föda och döda
utifrån ett annat medvetandetillstånd
och barnet är för förnuftigt
för vår galna frihetslängtan;
allt är i vägen för oss
och våra sätt att dö

piloterna går i medvetslös skytteltrafik

att förstå detta
är som att bli mästare i schack
utan att veta hur pjäserna går

många slutar knulla
för att stå ut
andra tror att de själva är viktigast

det borde handla om att få kontakt med piloterna
få dem att berätta...




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-07 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP