Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

positiva jag




man utvecklas inte,
man vänjer sig vid smaker
man själv inte vetat
man tycker om,
man själv inte tordats tycka om,
man utvecklas inte,
man blir förlöst
av något
till någon
man alltid har varit
det är det som kallas
"att finna den rätta"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-09 16:29



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
1. Nja - du tror alltså inte på evolutionen?
Individen måste utvecklas för att arten ska göra det - men inte varje individ.
2. Du ska inte tro att du varje gång när du ändrar dig att du utvecklas!
3. När något händer dig är det ett språng, ingen vet vart, i bästa fall finner du dig själv.

Jag gillar det här!
Enkelt om att bli sig själv och bli något annat.

2017-02-09

  överlevaren VIP
Så kan det vara och bli...tänkvärt!
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP