Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra stackars ord försvinner




den vederstygglige
vedersakaren
vederfors
av en vederbörlig
vedergällning
tack och lov
föga vederkvickande
med tanke på de vedermödor
denne utsatt den vederbörande för
vedermälen på det inträffade
kommer att vederfaras rätten
å det snaraste




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-13 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP