Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya detaljer kring min tillkomst




enligt än så länge färska men
otillfredsställande och
obekräftade uppgifter
var båda makarna Hilén
nästan helt nakna
innan,
under,
och efter
könsakten

enligt pappas videofilm
tagen med en osynlig
fnurra på trå`n
stod frun i huset
på huvet i sängen
medan maken
med hink och spade,
trampade runt i den
snuskiga gamla trossbotten
där tre battingar
redan blivit fabricerade
å de cologne utan kalsong,
och skvätte sin sand
i hennes samtliga håligheter
enligt tipset 1x2
där 1 var hans favorit
och x och 2 skapliga garderingar

nånstans skulle den dyra sanden hamna rätt

den auditativa upptagningen av skeendet
berättar med oförställd klarhet
att bägge njuter å det tydligaste
av sina akrobatiska nyp

att resultatet blev fyra kryp
varav två överlevde
sina egna självmord
var nog mer än någon kunna förutse

det kanske var nåt
med herr Hiléns spermier
eller att de hamna i fel hål

ja ja ja just fan !

det var därför hon spydde
när hon födde...nu förstår jag
sa han som inget begrep

ja inte vet jag hur hon bar sig åt
med mina arma syskon
och ur vilket hål hon klämde ut de stackarna
men jag glömmer aldrig hur jag for ut
genom käften
i en grönsvart spya
rätt över pappas kuk
där det enda sättet att inte genast falla ner på golvet
var att hugga in på pappa och
formligen suga sig fast vid hans uppsvällda balle

jag vet inte vad det här har betytt för mitt yrkesliv
men mitt sexliv
är inte tråkigt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-17 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP