Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är det att tänka



att tänka
är att dela sig i två
och föreställa sig
att jag talar till mig
om dig...om något

och om man är riktigt tyst
så hör man och känner man
bokstäverna vidröra hjärnan
som att de är på vandring
i ett mycket gammalt rum

att vara o-tänk-bar
är som att frysa tiden
gå ut ur rummet




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP