Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsstraff mot kvinnovåld



skulle Sverige införa dödsstraff
mot varje form av kvinnovåld -
en absolut nolltolerans -
skulle det största motståndet mot lagen
komma från kvinnorna




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-28 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Provocerande, men det kanske är meningen?

2017-02-28

    ej medlem längre
Som en limerick utan knorr, rim etcetera ...
2017-02-28

    frun
Motstånd mot männen, att de bär sig åt. Dödsstraff är illa, men inte straff.
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP