Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är så jävla fjantigt




gud !

hahaha !

har du sett hur vi gör !?

va fan tänker du om det !?

uppfylla jorden !?

varför det ?

du läste aldrig din Freud du !

att först måste vi döda och säga nej

vem fan är du ?

om vi ska tro på dig...vad är det vi ska tro på ?

VAR FINNS DU ?

du funkar bäst som poesi

gillar du det ?







Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-03 22:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
kul du läser...annat kan jag inte säga. känn känslan i orden ist f det bokstavliga
2017-03-03

    ej medlem längre
gud tillhör det himmelska. djävulen och satan bestämmer på denna planet. väx upp finländarpsykologen!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP