Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

great again





när han väl vaknat ur sina sinnessjuka drömmar
kissat, ätit frukost, lagt håret rätt och klätt på sig
sagt "tack mamma" och gått till jobbet
har han lagt sig till med
att kalla sig Donald Trump

ingen vet varför
ingen vet vem han är
alla talar om honom

vad ska man med identitet till ???




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-04 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP