Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid havet i väntan




när jag är på väg till tåget
om dimmiga morgnar
gör jag först en loop till havet
nåt stenkast från stationen

jag ställer mig där och väntar
men inte på att det ska mojna
utan tvärtom blåsa upp till bris
och att vågorna ska börja rulla

då får jag åter kontakt med dig
då länkas våra hjärtan samman
då bollar jag så lätt med det svåra
då kan jag kyssa ditt varma hav

gå till tåg
åka tåg
känna tåg
lämna tåg

i ditt varma vatten




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-10 06:32



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
kanske är det i det bullrigaste vatten hjärtan kan simma fria och mötas som jämlikar - fint <3
2017-03-10

  kerstin skriver VIP
kanske är det i det bullrigaste vatten hjärtan kan simma fria och mötas som jämlikar - fint <3
2017-03-10

  överlevaren VIP
Fint flöde....väldigt vackert!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP