Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår ett vårtecken idag snö

 

Det snöar utanför fönstret
igår sken våren i fönstret
Likadant är det med livet
man ska ingenting ta för givet

Så snälla var snäll idag
tillåt inte din kärlek vara svag
I morgon kan det vara försent
så gör orden vackra och lena

Säg något snällt ute på gatan
kanske försvinner en liten satan
Från personen i fråga
som han fick när någon bråka

Man kan inte vara för snäll
så därför är det för väl
Att kärlek mellan två existerar
så att ondskan inte alltid segrar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 17:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-03-29

    ej medlem längre
Bra påminnelse att sprida snälla och vänliga ord! Snällhet smittar och sprider sig!
2017-03-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
O vad gulliga, Du och din flickvän här:
”Små små ord av kärlek sagda varje dag,
Sprida över hemmet solsken och behag.”

2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP