Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen

Jag ser den hungriga vargen de försöker svälta. Det tilltufsade djuret kryper fram på svaga ben. Hungrig, ledsen och fruktansvärt arg. Han får ingen mat men dör aldrig. Aldrig. Han blir bara argare. Känner sig alltmer övergiven. Med desperata ögon springer han plötsligt runt som en galning och gör ofattbara grymma handlingar. Scener som skulle kunna vara hämtade ur Game of thrones utspelar sig mitt ibland oss.
Barnen ropar gråtandes att hela flocken behöver mat. Hela flocken.
Vilken varg matar du?




Fri vers (Fri form) av Marieljanette
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marieljanette
Marieljanette