Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maktkamp

maktlös står jag här

mina ord betyder noll

vem möter jag?

är det djävulen som sitter framför mej?

varför tas jag inte på allvar?

fuck det här livet

vart har mänskligheten tagit vägen?

jag hävdar mej, jag bekräftar mej -

men det är precis som att prata till en vägg




Fri vers av -Antonia,
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-05 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Antonia,
-Antonia,