Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi




vi kan inte leva för vår egen skull
utan är dömda till att göra det för andras

den vi gör oss till
ska tjäna en annan själ

ingenting ska vi ångra
vägen vi går är full av mening

allt är fokuserat på liv
och död

ensamheten och tomheten
är rastplatser

det kostar på
att finnas till för en annan

men alternativet
är en mycket, mycket lång rast




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-06 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP