Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konst i guds namn




Varför skruva till verkligheten
för att kunna kalla det konst

är det inte lite som att tala i tungor
söka få föräldrarna att förstå...ändå...till slut

nä, det tror jag inte
säger den söndersupne kreatören

ta nu inte min galenskap också ifrån mig
får jag inte göra mig till, finns jag inte

ingen ska ta något från någon
men din konst måste kunna benämnas

det bestämmer jag jag jag jag jaaaaaaaag
och MIN konst ÄR obenämnbar

guds namn får inte uttalas ?
avtäcker man Fantomens ansikte så...?

menar du
oberörbar ?






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-06 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP