Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självkärleken




narcissismen
behöver inte vara patologisk
för att förstöra

det räcker med att tro
på att det viktigaste är
är att älska sig själv

att älska sig själv
är att vara psykiskt uppfylld
av sig själv

då finns inget tomrum att fylla
det finns inget att dras till
ensam är vare sig stark eller charmig

den självälskande personen
liknar mer den olycklige autisten
som avvisar resten av världen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-11 23:48



Bookmark and Share


    Melona
intressant och klokt!
2017-09-12

  objekt3
konstigt ofta går det hand i hand med en dold mkt låg självkänsla
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP