Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär du dig också hur man mördar ?

 

Nästan alla människor är vapenhandlare
ser sig själva som djävuls-förnekare
Men mördare är precis vad de är
när de leker i egoismens äckliga atmosfär

De tiger och lyckligt kvittrar
så länge inte de själva blir bestulna på glitter
Blundar och ler som en Hitler
säger vi är inte bittra

Tittar glatt på när den ena efter den andra överlevnads-lågan
slocknar för de med den berömda restarbetsförmågan
Sjunger nu fick jag lite till
cancersjuka är ett ok spill

Kärleken kommer med en plötslig gnista
olyckan med en likkista
Det är något du borde tänka på
du behöver inte betala flygskatt dit du ska då

Att just du la din egen röst
på att förstöra din egen höst
Är inget du tänker på
så länge himlen är blå




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-14 23:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-09-15

    ej medlem längre
Tyvärr tänker man inte på att man själv kan sitta där som utslagen en gång, så länge man har det bra och allt flyter på. Man kunde åtminstone försöka sätta sig in i hur det känns att bli drabbad och utstött!
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP