Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makten behöver ingen tröst med din röst

 

Det politiska parti
som tar parti
För korttids-sjuka
i stället för långtids-sjuka
Borde skickas till helvetet
med en enkel biljett

Vi vet alla att Alliansen
vässade döds-lansen
Uppfinningen kom från Moderaterna
genomfördes med hjälp av Sverigedemokraterna
Ett djävulskt sätt att slå riktigt sjuka med Hitler-släggan
och tapetsera deras restarbetsförmåga på dödsväggen

Nu fortsätter våra kära gamla Socialdemokrater
att leka med exakt samma slägga som giriga pirater
Miljöpartiet springer efter som trogna soldater
som nazismens nya lekkamrater
Vänstern höjer inte heller någon större röst
för att ge de riktiga sjuka någon större tröst

Röstar ni på någon av dessa ovanstående mördare
skrattar ni åt de som har cancer och ser er förkylning som skörare
Se djävuls-sanningen om er själva
vad ni än säger så menar ni inte väl
Ni kan missnöjes-rösta på de som än så länge är oskyldiga
till exempel FI är ännu inte medlem i denna mördarliga




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-20 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Politikerförakt är resultatet efter allt.
2017-09-20

    ej medlem längre
Aldrig att jag röstar på FI, och inget annat heller! Det blir ingen röstning för min del, samma skit alltihop!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP