Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kättjefull, okysk, pilsk, kåt




eller
liderlig

ord med samma betydelse
men ligger så olika
i munnen

men det viktiga
är att bevara
innehållet

motsatsen till att vara deprimerad




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 21:34



Bookmark and Share


    Lars Gullberg



blev rockn roll
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP