Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog den stygga lilla Svensson vägen ingen som vet


Svensson Svensson tror du verkligen på dig själv
står du verkligen upp för ditt äkta handen på hjärtat gnäll
Eller är ditt öppna hjärta-grej bara typ något som Reinfeldt hitta på
är du som han, låtsas äga empati och tittar bort när du ser äkta “metoo”

Jag håller med dig om att våldtäkter är förfärligt
men jag ser inte jobbskatteavdrag som nåt härligt
Du är en skitstövel om du tror man fuskar sig till död
då är det du som skålar med förintelsekassan i mjöd

Godkänna jobbskatteavdrag men avfärda långtidssjuka
för att sen älska “metoo”, bevisar inte att ni blivit ödmjuka
Det är som att bygga Babels torn
och vi vet alla vad som blev kvar av det, bara ett “litet” dammkorn

Ni är bara likadana som alla politiker
ni är mördare som låtsas vara empatiska kritiker
Men jag köper inte ert marknadstänkande
jag genomskådar ert revirtänkande




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-01 11:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-01

    ej medlem längre
Det är en skam för Sverige att tusentals hemlösa och sjuka kastas ut utan möjligheter att överleva! Varför finns inget Metoo för dessa som ofta får dö utan att någon bryr sig? Är det inte lika synd om dessa som lider i det tysta? Det är en mycket större orsak till Metoo! Människor som denna Förintelsekassa vägrar erkänna och hjälpa!
2017-12-01

  Öknens Ros VIP
Inte undra på att politikerföraktet växer. Det är åt helskotta med hela politiken. Dessa jobbskatteavdrag som bara gynnar de redan rika. :(
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP