Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den glada mamman




hon övergavs
men nappade till sig en unge
i sista stund
för att inte vara ensam
sa till den "jag älskar dig"
femtio gånger om dagen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2017-12-09 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP