Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagstadgad förföljelse

 

Sitter uppe mitt i natten
funderar på människorna och livet
Tar av mig hatten
för minoriteter som lider

Föraktar majoriteten
som vandrar med i stöveltrampet
Ser deras mesiga fega falska anleten
tatuerade med demokratiska djävulsmärken

Massan har blivit mer än bara åskådare
och därför fruktar de varandra
Det enda de förstår
är när helvetet bränns under deras ända

Och det är i den rädslan
de ställer de sig upp
Och skriker med en röst av ängslan
sätt inte min plånbok under lupp

Sen har politikerna åter lyckats
med att förvrida lögnen till sanning
Oskyldiga skadas och förtrycks
kapitalet njuter av empatins underbemanning

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-20 03:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-20

    ej medlem längre
den sista strofen femstjärnig !!!!!
2017-12-20

    ej medlem längre
Man kan bara önska att politikerna själva skulle tvingas leva minst ett år under samma förhållanden som dem de berövar livet!
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP