Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släckta äro, äro alla ljusen, tänd ljusen

 

Tänd ett ljus och låt det brinna
tillåt aldrig lågan försvinna
Det är mörkt nu
vi måste vakna nu

Vi ser lagar födas som bestämmer
mördar det de omnämner
De är mörkt nu
vi måste vakna nu

De vill mörda lågan
som lindrar plågan
Ja det är mörkt nu
vi måste vakna nu

Vi måste se de som lider nu
de som ser dödssynder fler än sju
Lilla Sverige snackar skit
utslagna tvingas äta skit

Ja de är mörkt nu
i lilla Sverige nu
Snälla kan ni vakna nu
innan all kärlek går itu

Det finns bara ett svar
om vi vill ha något kvar
Vi måste plocka ner folk från korset
inte spika upp fler på korset

“Me too” sjunger bra
men “me too" är tyst för allvarligt sjuka, det är mindre bra
Lite äckliga ord
är inte så farligt i jämförelse med att begravas levandes under jord

En jävligt svårt sjuk svensk skulle vara jävligt glad
om smärtan kunde flytta till Irak
Det är “too much” nu
vi måste stå upp för de allvarligt sjuka nu

Nya socialdemokraterna leker SS
SD dyrkar Hess
Moderaterna bygger upp pest
alliansen bygger in pengar i sin trojanska häst

Allt är pest och pina
sjuka får lida
Alla skiter i miljön
samhällsmiljön föredrar en inkomstbringande dödskö

Släckta släckta äro alla ljusen
alla ljusen
Döden tassar tyst i husen
tystnaden belägrar alla husen




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-20 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nya Socialdemokraterna borde tänka på sitt förflutna där samarbetet med en viss diktaturstat sannerligen inte sopades under mattan!
2017-12-21

    ej medlem längre
skrämmande tystnad
skrämmande ord
skrämmande slutna dörrar
skämmande alla som blundar
öppna ögon och se
vad som händer
samhället familjer barn sjuka gamla
djur natur
med allt det värdefulla för vi ska orka leva det liv vi har fått att leva
protestera
var inte blyga reagera över alla
orättvisor som begås mot de
utsatta
skriv protestera på socialen AF res er upp i salen säg nej tack!

2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP