Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just bara om mina drömmar...


Drömmar

Drömmer
långt bortom
sans och vett


Drömmer
gärna
mycket
om dig

Drömmer
om oss
nära
varandra

Drömmer
sanslöst
gränslöst
lustfyllt

För evigt
din
i min dröm
natt efter natt

© Nina Warglycke 2006-05-30




Fri vers av Nina Warglycke
Läst 727 gånger
Publicerad 2006-06-02 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke