Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iris

Iris jag ler
och strålar du heta
din nacke
och ned längs din barm


hjärtat jag ber
om änglar dig leta
din livrem
jag binder mig arm


om kraften jag bär
oändliga flamma
din skugga
mig söker förnimma


vi vandra och lär
men hoppet anamma
din färglek
i framtidens timma




Fri vers av Ki
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 18:42



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket fint skrivet
och mycket bra knåpat
tack för denna unika dikt i sitt slag
värd en klar femma
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki