Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att sätta gränser...


Step

 

Step right into me
I\'ll change my ways
I\'ll carry you along


I\'ll walk your rythms
I\'ll swing your heart
I\'ll tap dance on your sword


And watch me closely
diminishing
my touch, my taste, my tounge


I\'ll you me, thoroughly
until I\'m done
and nothing\'s left but burden

 




Fri vers av Ki
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-02 10:21



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Du skriver så vackert gumman, den påminner lite om min dikt "att leva genom en annan människa" Puss o Kram *saknar dig*
2006-09-03

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-09-02

    Camillaa
Jag gillar den
speciellt när den är skriven
på engelska
/ C *
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki