Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt som jag har gjort.. O den gjorde jag till min flickvän Snälla kommentera


Sandra

Kommer du ihåg den kväll vi gick på stan med varandra,
Det var festival och vi gick inte med några andra,
Senare gick vi hem till dig o kollade på film o myste,
Jag kunde se ditt underbara ansikte för att månen den lyste,
Båda önskade att det skulle bli vi två,
Och några dagar senare blev det också så,
Tiden går och nu har 4 månader gått,
Du har gett mig allt det jag aldrig nånsin fått,
Kommer alltid att välja dig framför andra,
Jag älskar dig Sandra!




Fri vers av Fredde
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-06-04 20:42



Bookmark and Share


  ordterroristen
Du lyckades verkligen med din första dikt - det är en vacker kärleksförklaring. Jag minns fortfarande min första dikt till en dåvarande flickvän, jag förstår dig. Sånt är inte lätt att glömma. Det är alltid lika härligt att se kärleksförklaringar i all enkelhet (det var inte alls illa menat, så jag hoppas du inte misstolkar det). Tack för väl värd läsning, jag måste erkänna att jag känner mig lite avundsjuk på fredde som fick se dikten världspremiär. Bara en fråga, berättade du dikten eller gav du den till henne?
2006-10-09

    Fredde Senior
Jag såg dig när denna dikt hade värdspremiär!!!
Det var en fantastisk stund.
Att sedan se din Sandras ögon efteråt
var värt hur mycket som hälst!!!

TACK!!
2006-06-06

  Daniel_78 VIP
ett leende =) fint
hoppas hon blev glad
2006-06-06

  purpleangel
ljuvligt härlig kärleksförklaring..
Lyckliga Sandra :)
Bra skrivet!
2006-06-05

  Trafikstop
Din första dikt som blev jättebra !

:)
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredde
Fredde