Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 dagar efter jag skrev denna så gjorde min flickvän slut med mig......


Kärleken försvinner...

Hoppas hon fortfarande älskar mig natt som dag,
Jag vill så gärna att det är hon & jag.

Verkar som vi glider isär,
Vill inte se henne i någon annan kär.

Om det nu är så,
Snälla säg det till mig då.

Hoppas vi kan gå tillbaka till oss,
Och inte bli ovänner & slåss.

Jag älskar henne mest,
I hela mitt liv så är hon bäst.

I mitt hjärta kommer hon alltid att finnas,
Våran tid tillsammans kommer jag att minnas.

Vad du än härnäst gör,
Kommer jag älska dig t.o.m. efter jag dör.




Fri vers av Fredde
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:26



Bookmark and Share


    sunnanvind
Väldigt fint skrivivet...Sorgligt med tanke på hur det blev...
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredde
Fredde