Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tredje dikt jag gör.. Kommentera gärna


Sommaren

Jag gillar sommaren för den e kul,
Man kan se solen som e gul.
Jag tyckte sommaren var bäst,
Det var som en gudomlig fest.
Det finaste var sommaren i sig,
Men då hade jag aldrig sett dej.




Fri vers av Fredde
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-06-06 01:02



Bookmark and Share


    Fredde Senior
Ett skönt gung och vad vi killar kan känna när kärleken verkligen träffar rätt!!!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredde
Fredde