Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kära vänner

 

 

 

En God och Glad Påsk

önskar jag er alla

att ni får

trots bitande kyla, snö och stormar




Prosa av Ingrid Trolle
Läst 562 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-30 00:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
tack i efterskott då! Hoppas din Påsk var fin! kram
2018-04-06

  aol
En stor påskakram sänder jag dej min fina vän.
2018-04-04

    ej medlem längre
glad påsk, grevinnan!
2018-03-31

  Valter Örn VIP
Tack Kära Vän Jag önskar också dig en Glad Påsk. Och för min del känner jag mig äggstra glad för att i dag har Påskmiraklet inträffat för att efter sju sorger och åtta bedrövelser har jag lyckats få igång datorn igen i dag !
2018-03-31

  walborg
Innerligt tack - God välsignad påsk önskar jag ävenledes Dig käraste poetvän
2018-03-30

  Olof Lagerhorn VIP
Stort tack, och önskar också dig en Glad Påsk.
2018-03-30

  Bo Himmelsbåge
Varmt tack, Kära Vännen, för Din fina påskhälsning, trots att ishjärtat fortfarande pustar sina förlamande polarvindar! Men till slut måste även denna envisa och långdragna frostiga kyla ge med sig och tina och släppa fram Våren...!
Till dess går vi i idé och drömmer fram den!

kram och Glad Påsk!
2018-03-30

  Katinka VIP
Våren pirrar i hjärtat
även om det känns som om vi haft
tre veckor vintrar här.

Glad påsk,

kramar till dig!
2018-03-30

  Johan Strömstedt
Även om det sker en äggkatastrof i påskatider kan vi blott vända upp våra leende anleten och utbrista omelett.
GLAD PÅSK
2018-03-30

  Stay Golden
Det samma kära Trolle ^^
& en Långfredags skål!
Sen kommer lidandet.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle