Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla existentiella frihet.




Du tror du kan vara vad du vill.
Men börja med att försöka vara det du är.
Och om du inte VET vad du är
så kan du knappast vara nåt annat heller.
Men OM du vet
så behöver du inte vara nåt annat.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-04 15:59



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Hur fri är man egentligen? De pratar om fri vilja, men man sitter nog fast i gamla mönster
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP