Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordfundering sett ur incestperspektiv


Villfarelser

 

 

Att fara vill

 är märkligt nog

 att fara

 dit 

 man inte vill

 

 Att fara dit

 man vill

 kan vara dödsdom för ett barn

 Om Man är Far...

 

 Måhända är det skälet till att farligt börjar på f a r ...?




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-03 09:02



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Fyndigt om förfärligt.
2018-06-04

  erkki
Hu, vilka hemska tankar! Du förmedlar en trovärdig bild av incest. Fäder som sviker sitt trygghetsuppdrag är hemska. De fäder som iscensätter incest tycks synnerligen empatiskt handikappade. Förhoppningsvis gäller ett litet fåtal.
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus