Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar till Jan Vidströmmers "Sommarmoln"


Fjärilskyss

Inga ord finns  att uttrycka det jag känner just nu

men en fjärilskyss

nuddade mig nyss

Andades  ljuv lätthet i mitt sinne

ljumt värmande min ömmande själ




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 469 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-25 14:21



Bookmark and Share


    Mim
Skörhet såsom styrka! Fint Bildligt och känslosamt!
2018-08-26

  Quasimodo
Ibland finns inga ord eller behövs inte heller, men här andas orden lätthet.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus