Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken bakom




Om vi vore lika snälla
mot våra barn och livsledsagare
som vi är lojala
mot våra föräldrar
vore jorden ett paradis

men det är inte upplagt
på det sättet

det finns en tanke med allt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-09 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vi har också blivit slavar
lite
att få en lön har gjort att vi glatt studerar och jobbar o jobbar
mer lön mer jobb
den fria människan försvann
får inte finnas längre
eller den kanske aldrig fanns
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP