Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

symtomen är en kameleont



våra symtom förändrar sig
efter tidsepok

tidens melodi idag handlar om mat
och ensamhet

psyket levererar då allergier
mot gluten och laktos

inte bara hjärnan är elastisk
hela vi är som råttor




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-28 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dom upptäckte nyligen att schizofreni minskar med ökat intag av D-vitamin tex
Så det är bra om gravida får i sig tillräckligt m det

Och allt gift vi får i oss idag
Inte lustigt vi utvecklar allergier
2019-01-28

    ej medlem längre
Så vad blir det för symptom då klimaterförändringen når sin smärtsamma gräns?
Jag tror inte på psyket o allergin
Immunförsvaret kan pga psyket bli påverkat i olika riktningar
Men att gluten o laktos är psykiskt känns orättvist
Det är så mycket i kroppen
Tarmar
Hur vi föds generation efter generation o gener m sjukdomar idag har lättare att komma fram pga vi botar istället för att dö
Osv

2019-01-28

  objekt3
ett halvdyrt piller mot symptomen sen ett mot biverkningarna sen lite scientologi så volá
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP