Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passionen - den sexualiserade aggressionen




ja
du är galen
av ackumulerad vrede
den går över

läget nollställs
varsågod
fortsätt
där du var




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-10 09:43



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
det är bara männen som har så vidsträckt användning av kuken; makt vrede, straff, fortplantning ,nöje etc
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP