Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt om kvinnor


-Hon drack champagne och öppnade
sitt könsorgan på vid gavel.

-Hon blev så glad att hennes sovande livmoder
bara spratt till och vaknade upp,
fortsatte................................
som om ingenting hade hänt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-31 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP