Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den omöjlige erotomanens sista önskan


Innan avrättningen....ett skojfriskt libretto




Att få älska med Eder
är nu min sista bön.

Men min bäste herre,
det är ju just denna önskan
som föranlett edert dödsstraff.

Javisst men säg mig då präktiga gudinna
med barmen full av härlig frukt
vad har jag mer att förlora
utom allt att vinna
i denna ödesdigra timma !

Sant kåta stolle !

Så sätt igång...låt mig komma
låt mig få komma i Eder famn Ni sköna
...i Edert himmelrike.

Ge mig lilla döden ! Nu. Resten
lägger jag mig inte i.

Mot de sälla jaktmarkerna
via paradiset med sång.
En lång lång sång
i vacker gång
med glödhet stång
min sköna fjång
dingelidong.

Å Ni underbare galning....

Aaaahhhhhh............................

Båda smäller av.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gunnar Hilén VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-13 06:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tradikomisk text om längtan och desperation
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP