Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjollan beskriver sig själv




Hej poeter ! Hihihihi !
Jag är en glad skit som
ääääääääääälskar att skriva dikt.
Dikt dikt dikt dikt dikt.
Allt är ju dikt jö.
Bra va !
Annars är jag 28 år och arbetslös.
Jag är överfet men lider inte av det.
Har anorexi, bulemi, epilepsi och ataraxi.
Lider liiiiite av alexitymi.....känsloknäpp hahaha !

Har skrivit så länge jag minns
och det är länge det.
Målar, fotograferar, ritar, bygger modeller,
seglar, hjälper mormor, går på gatan.
Sjunger egna melodier.
Allt allt allt kan man göra här i livet.
Det är så underbart.

Sen blir jag deprimerad ibland.
Då går jag ut med hunden
eller vägrar allting.
Jag bor hos mamma och pappa.
Jag vill inte bli vuxen.
Det verkar så jobbigt tycker lilla jag
hahahahahahaha
jag vill bara ju bara finnas till jö
skratta, älska och vara glad.

En dag kommer jag att ta livet av mig.
Det känns så.
Men jag är inte rädd för döden.
Min kille, Urban X, säger att att döden
är en del av livet.
Det tycker jag låter så bra.

Hej då
nu ska Urban och jag knulla.
Det är det bästa som finns.
Han är helt färdigutbildad.
Han ska bli IT.
Eller alltså han ÄÄÄÄÄR redan IT.

När vi har knullat färdigt
ska jag koka the
och gå ut med hunden.
Kanske kolla TV.

Jag lever som det vore sista dagen.
Det tycker jag är bäst.
Det tycker inte Urban.
Urban är dum.
Men söt.
Hans snopp
är JÄTTTTTESTOOOOR.

Jag tror jag döööööööööör.

Hej då poeter
jag älskar er.






Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-30 07:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Bara så hyyyyysteriiiskt!!
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP