Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk tror att känslor är sanning



Det är synd om de allra flesta människor.
Speciellt de som tycker de är romantiska.
Och tror på nåt.
Kärlek eller en avhandling.
Fjärilar eller en pojkvän.
Allt vi råkar ut för och gillar
är som en drog.
Behöver vi den drogen ?
Varför det ?
Jag orkar inte älska mig själv......
kan du göra det åt mig ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-30 17:39



Bookmark and Share


  Spik
Alternativet är väl gud och det går ju bort.....
2019-08-31

    Lena Staaf VIP
Att tro på något ger livet mening men gör en också mer sårbar. Motsatsen verkar tristare än trist.
2019-08-31

  bumerang

varför är det synd om oss?

2019-08-30

  Johan Strömstedt
Slutklämmen är riktigt bra. Fast det som står innan går också bra.
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP