Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ska bort



Djonk
sfinx
yacht
ö




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-03 20:19



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Sfinxen . Den är en gåta personifierad, dessutom har den oidipus komplex
2019-09-04

    ej medlem längre
Yacht känns modernt medan de andra hör ihop mer, tycker jag
Utan att analysera det för mycket
En yacht är snabb och utan nån spirituell anknytning, bara en slags rikeman egendom, en lyx
En ö finns för alla människor
Fast det är väl nåt sexuellt m gåtan kanske
En djonk är ju halvt sexuell o en sfinx härligt spirituellt sexig o trygg
En djonk är väl oxå en slags trygghet
Stabil o uthärdig medan yachten far fram
Det finns ett lugn i allt utom yachten
Ö är oxå lugn


2019-09-04

  Gunnar Hilén VIP
Underbart ! Fan att det här blev så knepigt. Eller alla har ju rätt ju. Eller som Magnus sa till Brasse "tycker du ja".
2019-09-03

  Sjölinia
Eftersom övriga tydligen har fel och du är psykodynamiker så svarar jag ö: eftersom en ö inte helt säkert kan liknas vid en penis.

Nej?
2019-09-03

  Gunnar Hilén VIP
Lika klok detta men nej......hahaha.....flera förslag.....
2019-09-03

    Lena Staaf VIP
Ö ska bort. Alla andra ord slutar med en konsonant.
2019-09-03

  Gunnar Hilén VIP
Smart ! Klokt ! Vist ! Men jag tänkte inte så. Tack. Det här var bättre än min tanke.
2019-09-03

    ej medlem längre
Sfinx...omges vanligtvis av sand medan de övriga vanligtvis omges av vatten :)
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP