Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Familjära ord ur TV-serien från 1985 "August Strindberg ett liv".


Min humor



-Jag orkar inte längre. Jag måste begå självmord
men jag har räkningar att betala och ett
viktigt möte på fredag.


-Ja du August, det kommer alltid nåt emellan
när du ska begå självmord.
Aldrig får man vara
riktigt glad ( Siri von Essen ).






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-20 14:02



Bookmark and Share


  Almagrundet
Pessimisten: "Nu kan det inte bli värre!"

Optimisten: "Jojomensan!"
2019-09-22

  Gunnar Hilén VIP
Inte när man haft det inpå knutarna. Det är som när de bästa ( judiska ) stå-upp-komikerna skämtar om förintelsen. Alla andra sätt att tala om det värsta är omöjliga....det är det som blir löjligt ! Att försöka förstå lidandet. Det går inte.
2019-09-20

    Lena Staaf VIP
Jag gillar August, läser honom då och då.
Att skämta om självmord känns gruvligt, omöjligt.
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP