Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vada



hjälp mig att minnas
de tidiga åren
hur jag osynliggjorde mig själv
för att passa in
det tickar innanför huden
gråsuggorna andas
i mina lungor
det blir trängre och trängre
stigarna framför mig
och granarna
och harens ögon
som blinkar
det tar tid att öppna sig
det tar tid att komma igenom
en evighet
den blanka sjön där borta
nu ska jag vada







Fri vers (Fri form) av pang
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-15 20:55



Bookmark and Share


  Respons VIP
Insiktsfullt och sinnligt!
2019-09-17

  Sjölinia
"nu ska jag vada"

Jag kommer minnas den här. Åh.
2019-09-15
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet