Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen




har jag förstått
pratkvarnen,
sladdertackan
och glappkäften;
pratar oupphörligt
av rädsla
för mina frågor
för sina känslor
hör snart inte vad den säger




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-25 21:07



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Finns olika anledningar. Själv har min koprofili omvandlats till att jag pratar skit, även om jag lyssnar också
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP