Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur det kan kännas





Det finns dagar
då jag är döden.
Att då möta en kvinna
är som att möta livet.
Jag kan undra
om hon förstår det.
Att jag ser henne
som en motivation
till att fortsätta.
Vi möts, kanske säger hej
eller bara ler.
Går förbi varann.
Jag vänder mig nästan alltid om.
Men fortsätter ändå att gå
min egen väg.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-27 09:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Klokt och fint.
2019-09-27

    ej medlem längre
The origin of life. A man meeting a woman :)
2019-09-27

    Lena Staaf VIP
Härligt sätt att bli glad på!
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP